Evelien

Evelien van den Bosch: Dirkje heeft mij prachtig op de foto gezet! Dit is al een wonder op zich, want ik sta meestal verschrikkelijk op foto’s. Ook van de kinderen heeft ze portretten gemaakt, nu is vooral mijn dochter al een portret op zich, maar ze heeft hun karakter prachtig weergegeven op de portretten. Het zijn geen standaard portretten geworden, maar portretten met een extraatje. Het zijn beeltenissen van een karakter en dat vind ik heel knap. Ik ben dan ook erg blij met de foto’s en ik koester ze een leven lang!

Bewaren

Jo

Jolanda de Rijcke: Enige tijd geleden heb ik een thema fotoshoot gehad met Dirkje. Niet alleen een gezellige middag maar ook heel kundig en professioneel aangepakt. Dirkje is geduldig en plezierig om mee te werken. Ook heeft zij oog voor detail en goede ideeën. Daarbij beschikt zij over de juiste apparatuur en heeft zij alles mee om de fotoshoot in goede banen te leiden. Ik wens haar veel succes enne mocht je een fotograaf zoeken, zoek niet verder en boek Dirkje. Ook de nazorg van de foto’s en het contact is namelijk prima.

Monique

Altijd spontaan en met humor samen met Dirkje, dat kan je geen werken noemen maar een feest!
Dirkje Sol ken ik van een ander werkverleden. Toch kruist het creatieve pad ons wederom. Ik heb meerdere fotoshoots met Dirkje mogen doen. Het is inspirerend om met haar te werken. Er zijn geen grenzen als het om het creatieve proces gaat en het werken naar een mooi resultaat.
Als je iets apartst aan de muur wilt hebben én een sfeerverhogende foto dan zou ik Dirkje Sol Fotografie boeken. Laat haar gang maar gaan en je staat versteld van de aanpak en de foto’s.
Monique Hogenstijn Allround make-up & hair artist

Inge

Inge Konijn-Koopman: Dirkje wist perfect mijn wensen en stijl te vervormen naar mooi beeld. Ik ben ontzettend blij met de foto’s en zal in de toekomst zeker weer met Dirkje samenwerken. Je voelt je op je gemak en dit resulteert in mooie ontspannen foto’s.